Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuzun Tarihçesi..


Şirin Kalpler Anaokulumuz Milli Eğitim Bakanlığımızca yaptırılmış olup 2011 – 2012 Eğitim–Öğretim yılında Eğitim faaliyetlerine başlamıştır.

Okulumuzda 6 Derslikte toplam 12 Şube olarak Eğitim-Öğretim gerçekleştirmektedir. Yarım gün eğitim programımız sabah 07:30-12:30 Öğlen 12:30-17:30 olarak gerçekleşmektedir. Okulumuz ilçede yeni yapılaşmaların gerçekleştiği bir mahallede yer aldığından her yıl öğrenci potansiyeli artan bir konumdadır. Öğrenci Ailelerinin sosyo-ekonomik olarak orta ve alt gelir grubu olduğunu ifade edebiliriz. Yapılan eğitici çalışmalar neticesinde okul öncesi eğitimin öneminin velilerce her geçen gün daha fazla önemsendiği söylenebilir.

Okulumuz eğitim - öğretim faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana çağdaş eğitim- öğretim gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim - öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim - öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi